Videoer

EUD med SIMU - på 3 min.

Hør hvordan eleverne på Rybners oplever deres SIMU forløb. I denne korte video fortæller de om driften af deres virksomhed, og hvordan de bruger deres teoretiske gennemgange til at drive deres virksomheder frem.

SIMU i praktikcenteret - på 2 min.

Hør hvordan eleverne i et praktikcenter oplever deres simulerede hverdag i en SIMU virksomhed. I denne korte video fortæller de om deres arbejdsopgaver, hvordan de oplever deres uddannelsesforløb.

Procesforløb for EUD og EUX - på 2 min.

Med SIMU Kontor er det muligt at koble mange vinkler og teoretiske elementer sammen i et fælles forløb. Få her et overblik over alle de vinkler du kan anlægge, og få samtidig en forståelse af forløbet sin helhed.

Forløbet i SIMU Butik - på 2 min.

Få et overblik over det flow og forløb, der ligger i SIMU Butik. Her gennemgås både de tanker man bør gøre sig, inden man starter en butik, samt hvilke elementer der indgår i både indkøb og åbning af butikken. Brug et par minutter på at få et overblik

Intro til SIMU Butik - på 4 min.

Brug denne video til opstart med eleverne, eller for selv at få et overblik over hvordan SIMU Butik er bygget op. Videoen viser hvordan man navigerer rundt i systemet, samt de helt basale funktioner, eleverne skal starte med at forstå.

Forstå konceptet

SIMU Center driver simulationstræningen i Danmark, og sammen med vores udenlandske kollegaer har vi lavet denne video, der fortæller om konceptet, opgaverne i de simulerede virksomheder samt samarbejdet internationalt.

Proces i SIMU Kontor - på 2 min.

Det kan være en udfordring for eleverne at gennemskue de forskellige delelementer der indgår i en købs- og salgsprocess. På 2 minutter giver vi her et overblik, som skaber den nødvendige helhedsforståelse.