I samarbejde med XL-BYG kan vi nu præsentere et nyt produkt i vores produktkatalog. Vi kalder det SIMU Byg. Vi har produktpakker til både Grundforløb 1 og 2, Hovedforløb detail og til praktikcentrene.

Hvad er SIMU Byg?
SIMU Byg er en variant af vores kendte produkt SIMU Butik. I SIMU Butik arbejder eleverne med butiksdrift inden for rammerne af et simuleret supermarked, mens byggevarer er det naturlige omdrejningspunkt for SIMU Byg.
Byg-pakkerne har forskellige opbygninger og mængden af varegrupper varierer. SIMU Byg pakke 1, er designet til et studieforberedende forløb,  her skal eleverne drive en lille malerforretning med 5-8 varegrupper. I pakke 2 og 3, som er målrettet Grundforløb 1 og 2 samt EUS 5-ugers forløb, arbejdes der med op til 20 varegrupper i et mindre byggemarked. Til Hovedforløbet anbefaler vi pakke 4, som er et stort byggemarked med hele 74 varegrupper.

Læs mere om SIMU Byg her.

 

Virksomhedsbesøg hos XL-BYG
SIMU Center har i forbindelse med udviklingen af det nye produkt lavet aftale med XL-BYG om mulighed for, at vores kunder, undervisere og elever kan komme på virksomhedsbesøg og se, hvordan et virkeligt byggemarked organiseres og drives. Hvis dette kunne have jeres interesse, skal I blot henvende jer til os, og så sørger vi for, at jeres anmodning når frem til rette vedkommende hos XL-BYG. Et sådant besøg kan være rigtig relevant for mange elevgrupper – ikke kun på de merkantile uddannelser, men eksempelvis også på Grundforløb 1 på de tekniske skoler.

 

 
xl byg flag