Praktikcenter Kontor

Vi anbefaler World Pakke 1

Pakken indeholder et B2B engrosfirma (inkl. eShop), som op til 14 elever driver sammen. Der er mulighed for samhandel med mere end 50 danske virksomheder og flere tusinde internationale fordelt på 42 lande. Den internationale samhandel sker gennem virksomhedsnetværket EUROPEN-PEN International og betyder bl.a., at eleverne kan få mange flere kunder og leverandører. I den forbindelse udbygges deres sprogfærdigheder og deres indsigt i de kulturforskelle, der præger det internationale marked.

Praktikcentrene skal være det udfordrende og virkelighedsnære alternativ for elever, der ikke har fået en praktikplads til hovedforløbet. De skal have en hverdag i skolepraktikken, der så vidt muligt minder om arbejdsdagen i en rigtig virksomhed, og derfor arbejder de professionelt med bestilling og modtagelse af ordrer, fakturering, salg, katalogudarbejdelse, måneds- og årsafslutninger og meget andet. De vil desuden opleve den simulerede virksomhed fra forskellige afdelingsperspektiver, idet praktikcentrene giver mulighed for periodisk at være "ansat" i f.eks. Personale, Indkøb, Salg, Økonomi eller Marketing. 

Med denne pakke får du som vejleder adgang til vores bibliotek med udførlige vejledninger og opgaver. Herudover anbefaler vi, at du tager et SIMU-kursus og får et godt overblik over mulighederne i SIMU World, før du starter op.

Hvordan kommer du som vejleder godt i gang med SIMU?

World Pakke 1

Produktpakke13
Firmatype B2B engros B2C
Elever pr. firma 14 14
eShop 1 1
Inkl. butikker Nej 6 store
Tilbudsportal Ja Nej
Mulighed for buffer* Ja Ja
National samhandel Ja Ja
International samhandel Ja Ja
Pris pr. firma** 24.000/48.000 kr. 24.000/48.000 kr.
Anbefales til Praktikcenter Kontor Praktikcenter Detail
  Praktikcenter Handel  
*Læs mere om buffermulighed her 
**Ekskl. moms. Licens/ikke-licens. Læs mere her
  Bestil Bestil